Plata în numerar sau cu cardul la livrarea mărfurilor

Plata cu numerar se face în lei la livrare sau numerar ori cu cardul la ridicarea produselor din depozitul Lider Servicii din Suceava. Valoarea mărfurilor este cea din factura proformă emisă de Lider Servicii la plasarea comenzii și trimisă pe adresa de email, disponibilă de asemenea și în contul de pe site.

Plata online folosind cardul

Plata online se poate efectua în câteva minute, utilizând cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise de VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro fara CVV). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Dupa alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, formularul de comandă va fi trimis către unul din operatorii noștri care va verifica disponibilitatea produselor comandate și va stabili tarifele de livrare, veți primi un link de plată pe e-mail în pagina de plată MobilPay, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați datele cardului. După efectuarea plății, veți primi pe adresa de email toate detaliile plății, precum și un email cu valoare de chitanță.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele MobilPay. www.liders.ro nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Plata online în rate, cu DOBANDĂ 0%

Puteți opta pentru achiziționarea produselor de pe site în 4 rate, fără dobândă.

Dupa alegerea modalității de plată și finalizarea comenzii, formularul de comandă va fi trimis către unul din operatorii noștri care va verifica disponibilitatea produselor comandate și va stabili tarifele de livrare, veți primi un link de plată pe e-mail în pagina de plată MobilPay, unde, pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați datele cardului și să alegeți numărul de rate. După efectuarea plății, veți primi pe adresa de email toate detaliile plății, precum și un email cu valoare de chitanță.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Lider Servicii, în momentul plasării comenzii, trimisă pe adresa de email și vizibilă de asemenea pe site, în contul creat pe site.

Livrarea produselor comandate se face după confirmarea plății proformei în contul IBAN specificat pe proformă.