CUM PLĂTESC?

Modalitățile de plată acceptate pe website-ul www.liders.ro sunt următoarele:

1. Plata online cu CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar este valabila pentru urmatoarele categorii de produse:

 • SISTEME GIPS CARTON SI AMENAJARI INTERIOARE
 • PRODUSE TERMOIZOLANTE PE BAZA DE POLISTIREN SI VATA
 • ACCESORII TERMOSISTEM
 • INVELITORI SI ACCESORII
 • HIDROIZOLATII
 • ALTE PRODUSE

2. Plata prin numerar

La livrarea comenzii prin posta/curier rapid poți achita contravaloarea prin ramburs.

3. Transfer bancar

Poți efectua un transfer bancar în baza facturii proforme în format electronic pe care o veți primi pe adresa de e-mail.

4. MODALITĂȚI DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate online se face prin firma de curierat rapid.

Comenzile plasate până în ora 13:00 se vor livra în maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Comenzile plasate după ora 13:00 se vor livra în 48 de ore de la primirea comenzii. Timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc.

5. POLITICA DE RETUR
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

6. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv printr-un e-mail la adresa: office@liders.ro, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei de renuntare la cumparare, in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de client inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, conform legii, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data la care este comunicata decizia de renuntare la cumparare in modalitatile anterior prezentate. Cu toate acestea, daca termenul se implineste fara a exista dovada returnarii produselor de catre client in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea deciziei de renuntare la comanda, se va putea solicita dovada ca produsul/produsele au fost trimise catre noi. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau resigilate, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

7. Categorii produse comercializate

 • SISTEME GIPS CARTON SI AMENAJARI INTERIOARE
 • PRODUSE TERMOIZOLANTE PE BAZA DE POLISTIREN SI VATA
 • ACCESORII TERMOSISTEM
 • INVELITORI SI ACCESORII
 • HIDROIZOLATII
 • ALTE PRODUSE

8. Date firma

Nume: LIDER SERVICII S.R.L
Cod unic de inregistrare: 23031090
Nr. Reg. Comertului:  J33/43/2008
Banca: BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO43BTRLRONCRT0385427801
Telefon: 0755 428 428
Email: 
Platitor TVA: DA